Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους «κλείδωσε» το Champions League, αλλά περιμένει…

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 23:39

Η «Vecchia Signora» νίκησε την Κρεμονέζε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Έμπλεξε η Ρόμα μετά την ισοπαλία με την Μπολόνια.

Η Γιουβέντους «κλείδωσε» το Champions League, αλλά περιμένει…

Βάσει αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, οι «μπιανκονέρι» θα πάρουν ένα από τα εισιτήρια για το επόμενο Champions League. Όμως, στις 22 Μαΐου θα βγει η απόφαση για την ομάδα του Τορίνο. Κι εκεί θα κριθεί εάν θα αγωνιστεί στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης του χρόνου ή όχι! Η νίκη ήρθε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ήταν «πύρρειος νίκη» για την «Vecchia Signora». Μιας και ο Πογκμπά τραυματίστηκε στο 24' και αποχώρησε, πονώντας. Με την ατυχία να μην έχει τέλος για εκείνον τη φετινή χρονιά! Βέβαια, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την Κρεμονέζε που έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Αντίθετα, αυτή που την πάτησε ήταν η Ρόμα. «Λευκή» ισοπαλία στο ματς με την Μπολόνια. Με τη Ρόμα να μένει στο -6 από την 4άδα. Ίσως, πλέον, να κοιτάξει περισσότερο το Europa League για να πάρει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League από εκεί, αν το κατακτήσει! Τορίνο, Φιορεντίνα και Μόντσα σημείωσαν νίκες στα άλλα τρία ματς. Αλλά από αυτά, το «διπλό» της πρώτης κόντρα στη Βερόνα, ίσως αποδειχθεί μοιραίο για την Ελλάς!

Βερόνα - Τορίνο 0-1

(29' Βλάσιτς)

Φιορεντίνα - Ουντινέζε 2-0

(7' Καστροβίλι, 90' Μποναβεντούρα)

Μόντσα - Νάπολι 2-0

(18' Μότα, 53' Πετάνια)

Μπολόνια - Ρόμα 0-0

Γιουβέντους - Κρεμονέζε 2-0

(55' Φατζόλι, 79' Μπρέμερ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr