Ποδόσφαιρο

Champions ανατροπή της Λειψίας [vids]

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 00:21

Γύρισε το ματς με την Βέρντερ, με δύο γκολ μετά το 87'. «Κακή» ισοπαλία για Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν.

Champions ανατροπή της Λειψίας [vids]

Ένα απίστευτο ματς έγινε στην «Red Bull Arena». Εκεί όπου η Βέρντερ ως το 87' ήταν μπροστά στο σκορ. Αλλά στο φινάλε η Λειψία το γύρισε και νίκησε 2-1 το σύλλογο της Βρέμης. Έτσι ανέβηκε στην 3η θέση με τους 60 πόντους. Καθώς, με το αποτέλεσμα αυτό, απέκτησε μεγάλο αβαντάζ για την έξοδο στο UEFA Champions League.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Το ματς είχε ενδιαφέρον. Μετά από τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, στο 65' ήρθε το γκολ. Με σκόρερ τον Ενκουκού, αλλά το VAR έδειξε πώς υπήρχε επιθετικό φάουλ και δεν μέτρησε. Η Βέρντερ το αξιοποίησε αητό και στο 70' πέτυχε το 0-1 με τον Μπίτενκουρτ. Ωστόσο, στο 87' ο Όρμπαν ισοφάρισε 1-1, ενώ στο 90'+7 ο Σομποσλάι διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ενδιάμεσα στο 90'+2 ο Ντίνκσι σκόραρε για λογαριασμό της Βέρντερ όμως το 1-2 δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Αντίθετα, Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν έμειναν στο 1-1. Αλλά αυτή η ισοπαλία ήταν «κακή» για αμφότερες τις ομάδες. Μιας και οι Σουηβοί παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι «ασπιρίνες» έχασαν… έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη! Η Στουτγκάρδη κέρδισε πέναλτι στο 57'. Ο Εντό κέρδισε πέναλτι από τον Παλάσιος. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γκιρασί για το 1-0. Όμως, στο 70' υπήρξε νέο πέναλτι! Ανατροπή του Ταπσόμπα από τον Μπρέντλοφ. Ο Παλάσιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν το πέτυχαν!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr