Ποδόσφαιρο

Λαπόρτα για Μέσι: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα"

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 11:35

Ο Τζουάν Λαπόρτα διαβεβαίωσε τον κόσμο της Μπαρτσελόνα πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Λαπόρτα για Μέσι:

Ο Μέσι απ΄ότι όλα δείχνουν θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη γαλλική ομάδα. Οι σχέσεις τους δεν είναι και στα καλύτερά τους, οπότε θα παίξει μεγάλο ρόλο. Φυσικά οι υποθέσεις και οι μνηστήρες αρκετοί, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα.

Η επιστροφή του λοιπόν στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα είναι ένα ανοιχτό σενάριο, αλλά καθόλου εύκολο. Ο ισπανικός σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο της ισπανικής λίγκας.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Αυτό όμως που φρόντισε να κάνει ο πρόεδρός της, είναι να διαβεβαιώσει του οπαδούς της ομάδας πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ο Pulga στην ομάδα της καρδιάς του.

Θα είναι φυσικά ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα για το πως θα τα καταφέρει και αν τα καταφέρει! Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι για Μέσι και Μπαρτσελόνα!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr