Ποδόσφαιρο

Μαυροπάνος: Στο στόχαστρο των Ίντερ και Νάπολι!

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 11:44

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Ντίνος Μαυροπάνος παρακολουθείτε από τις Ίντερ και Νάπολι τους τελευταίους μήνες.

Μαυροπάνος: Στο στόχαστρο των Ίντερ και Νάπολι!

Η Στουγκάρδη δεν πραγματοποιεί καλή σεζόν φέτος στη Μπουντεσλίγκα, σε αντίθεση με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ο 25χρονο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 2.481 αγωνιστικά λεπτά. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους «Σουηβούς» και μάλιστα με μία πολύ υψηλή ρήτρα, όπως αποκάλυψε το kicker πρόσφατα, η οποία φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Ο Μαυροπάνος έχει ήδη μπει στα ραντάρ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για αντικαταστάτης του Εντικάενώ σύμφωνα με όσα έγραψε ο Νικολό Σκίραστον λογαριασμό του στο Twitter παρακολουθείτε εδώ και αρκετούς μήνες από την πρωταθλήτρια Νάπολι και την Ίντερ.

Οι «νεραντζούρι» θα χάσουν τον Μίλαν Σκρίνιαρ το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και δεν υπάρχουν πιθανότητες ανανέωσης, επομένως θα βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού στόπερ ενώ η Νάπολι ξέρει πως θα δεχθεί δελεαστικές προτάσεις για τον Κιμ, οπότε είναι πιθανό να πουληθεί και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr