Ποδόσφαιρο

Ο Ακρίτας έβαλε… φουρνέλο στη «μάχη» της παραμονής [vid]

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 21:32

Η ομάδα της Χλώρακας νίκησε 3-1 τη Δόξα στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» και η σωτηρία είναι ανοικτή υπόθεση.

Ο Ακρίτας έβαλε… φουρνέλο στη «μάχη» της παραμονής [vid]

Η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου είναι πλέον ανοικτή υπόθεση! Διότι εκεί που είχε φανεί πώς έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όλα άρχισαν ξανά από την αρχή. Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Δόξας Κατωκοπιάς, όπως και οι νίκες του Παραλιμνίου και του Ακρίτα έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα. Μιας και η διαφορά της Ένωσης από τη Δόξα είναι πια ένας βαθμός (σ.σ.: 34 με 35 βαθμοί, αντίστοιχα).

Όλα αυτά μετά το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε απόψε ο Ακρίτας με 3-1 επί της Δόξας στην Περιστερώνα. Μιας και η ομάδα της Χλώρακας επικράτησε 3-1 στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης»! Ήταν η πέμπτη νίκη για τον Ακρίτα στα play out, την ώρα που η Δόξα «τρέχει» ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών! Όλα αυτά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με το σύνολο του Ντένις Λαχτιόνοφ να έχει και εκείνο πιθανότητες για να μείνει στην κατηγορία.

Ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ στο 14' με τον Λόπες. Ωστόσο η Δόξα «απάντησε» άμεσα. Καθώς ισοφάρισε στο 18' με τον Ασάντε. Στην τελική… ευθεία του ματς στο «Γλαύκος Κληρίδης» ο Εράσο (83') και ο Σέχιτς (90') με δυνατά σουτ διαμόρφωσαν το 1-3. Ωστόσο η ομάδα της Κατωκοπιάς είχε την ευκαιρία να πάρει εκείνη… κεφάλι στο σκορ στο 71'. Όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κονέ. Αλλά ο Σαντίκ που ανέβαλε την εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα άουτ!

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Ογιάλα, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Μπένι (86' Τιντζανί), Ασαμόα (56' Ίλιτς), Φασουλιώτης (10' Τρούγιτς), Ασάντε, Σαντίκ.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντένις Λαχτιόνοφ): Καστελάνι, Πουγκέν, Ντραμέ, Κονέ, Κλεμέντε (77' Άμπραχαμ), Μεντίμορετς, Ντουμπόφ (46' Εράσο), Φόριελ, Αραούχο (81' Σέχιτς), Λόπες, Πική (46' Τόρες).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr