Ποδόσφαιρο

Η αντεπίθεση της Λίβερπουλ για το Champions League συνεχίζεται... [vid]

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 23:59

Άλλη μια νίκη των «reds» που πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Λέστερ, οδηγώντας ακόμα πιο κοντά τις «αλεπούδες» στον υποβιβασμό.

Η αντεπίθεση της Λίβερπουλ για το Champions League συνεχίζεται... [vid]

Η εκπληκτική πορεία της Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό την έχει φέρει μια… ανάσα από το UEFA Champions League. Οι «reds» πέτυχαν την έβδομη διαδοχική τους νίκη και έφτασαν τους 65 βαθμούς, μετά τη νίκη 3-0 κόντρα στη Λέστερ στο «King Power». Έτσι είναι, πλέον, ένα βαθμό πίσω από τη Νιούκαστλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και οι δύο ομάδες έχουν ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη, όμως, οι «αλεπούδες» μετά τη νέα ήττα έμειναν στους 30 βαθμούς και πλέον ψάχνουν ένα… θαύμα για να παραμείνουν στην Premier League.

Η ομάδα του Κλοπ άνοιξε το σκορ στο 33'. Η συνεργασία Ντίας, Χέντερσον και Σαλάχ έφερε τη σέντρα του Αιγύπτιου και ο Τζόουνς από κοντά πέτυχε το 0-1. Στο 36' ξανά ο «Φαραώ» γύρισε την μπάλα από τα δεξιά με αποδέκτη τον Τζόουνς που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ της Λέστερ για το 0-2. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο ματς της 36ης αγωνιστικής.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Λίβερπουλ έκαναν σωστή διαχείριση. Επιπλέον, στο 71' ο Σαλάχ πάτησε την μπάλα για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ που «εκτέλεσε» με δυνατό σουτ τον Δανό τερματοφύλακα των «αλεπούδων» για το τελικό 0-3 των «reds».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr