Ποδόσφαιρο

Η «Ευρωπαία» Μπέτις το παλεύει για την 4άδα [vid]

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 00:23

Δεν το βάζουν κάτω στην Ανδαλουσία. Νίκησαν 3-1 την Βαγιεκάνο και είναι στο +8 για την Ευρώπη. Όπως και στο -7 από τις θέσεις του Champions League.

Η «Ευρωπαία» Μπέτις το παλεύει για την 4άδα [vid]

Ένα ακόμη βήμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη έκανε η Μπέτις. Οι «verdiblancos» της Σεβίλλης νίκησαν 3-1 τη Βαγιεκάνο και έκαναν τεράστιο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Διότι έχουν πλεονέκτημα 8 πόντων από την όγδοη Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Επιπλέον, είναι στο -7 από την 4η της βαθμολογίας Σοσιεδάδ. Κάτι που σημαίνει πώς το παλεύουν ακόμη για την 4άδα και το UEFA Champions League. Από την άλλη, οι Μαδριλένοι παρέμειναν στο -2 από την 7η θέση και την Τζιρόνα, στη «μάχη» για την έξοδο στο Europa Conference League.

Εξάλλου, η Μπέτις είχε από την αρχή τον έλεγχο στο ματς κόντρα στη Ράγιο. Μιας και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα, με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Σαμπαλί άνοιξε το σκορ στο 5' με ένα δυνατό σουτ. Επιπλέον, στο 44' ο Αγιόθε με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0.

Ωστόσο, η Ράγιο μείωσε σε 2-1 στο 53' με τον Κομεσάνα. Αλλά παρότι το ματς ήταν στο γκολ, η Μπέτις δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Το αποτέλεσμα ήταν και το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο 90'+6 ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, σημειώνοντας το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr