Ποδόσφαιρο

Ενα βήμα από το όνειρο της Premier League η Λούτον! [vid]

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 - 00:14

Την.. πόρτα της Premier League για πρώτη φορά μετά το 1992 "χτυπάει" η Λούτον, που θριάμβευσε με 2-0 επί της Σάντερλαντ στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ.ανόδου.

Ενα βήμα από το όνειρο της Premier League η Λούτον! [vid]

Οι «Καπελάδες» αξιοποίησαν τη δύναμη της έδρας τους και πραγματοποίησαν μεγάλη ανατροπή επί της Σάντερλαντ, επικρατώντας 2-0. Ήταν η πρώτη φετινή -αλλά πλέον σημαντική- τους νίκη επί των «Μαυρόγατων», αφού με συνολικό σκορ 3-2 έκλεισαν θέση για το μεγάλο ραντεβού. Εκεί όπου θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Κόβεντρι-Μίντλεσμπρο (0-0 το πρώτο ματς), φλερτάροντας με την παρθενική της άνοδο στην Premier League!

Το σύνολο του Έντουαρντς δημιούργησε περισσότερες αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ, αξιοποιώντας δύο εξ αυτών στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, αμφότερες προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ, με τον Όσο να ανοίγει το σκορ με κοντινό σουτ στο 10' και τον Λοκιέρ να διαμορφώνει το 2-0 με κεφαλιά στο 43'. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στο φινάλε (με τις γραμμές τους να έχουν ανέβει ψηλά) βρέθηκαν πιο κοντά στο να δεχτούν και τρίτο γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr