Ποδόσφαιρο

Καταδικαστική ήττα για το Παραλίμνι [vids]

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 - 21:12

Η Νέα Σαλαμίνα δεν χαρίστηκε στην Ένωση και τη νίκησε 4-2. Άνετο 3-0 της ΑΕΛ κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Καταδικαστική ήττα για το Παραλίμνι [vids]

Με την πλάτη στον… τοίχο είναι πλέον στο Παραλίμνι. Καθώς το απόγευμα της Τετάρτης η Ένωση ηττήθηκε 4-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Αν και οι «βυσσινί» είχαν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταία αγωνιστικών, η σημερινή τους ήττα τους έφερε σε δεινή θέση. Διότι μετά από την ήττα αυτή, η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από τα αποτελέσματα που θα έχει η ΕΝΠ στα δύο τελευταία ματς των Play Out.

Η ομάδα του Χρίστου Χριστοδούλου βρέθηκε μπροστά με 2-0, χάρη στα τέρματα του Ντορεγκαράι. Άνοιξε το σκορ στο 20' και με πέναλτι στο 29' διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Αν και το γκολ του Λαμί στο 47' έδωσε δικαίωμα στο Παραλίμνι να ξαναμπεί στο ματς, αυτό δεν συνέβη. Καθώς ο Καρλίτος στο 56' σημείωσε το 3-1. Ο Ντιαβαρά μείωσε σε 3-2 στο 78' και αναπτέρωσε τις ελπίδες της Ένωσης για να πάρει αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Καρλίτος με το δεύτερό του γκολ στις καθυστερήσεις (90'+4) πέτυχε το τελικό 4-2.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕΛ δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Καρμιώτισσα. Σε ένα ματς που είχε τον χαρακτήρα πρόβας τελικού, οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν 3-0. Σκόρερ για την ομάδα της Λεμεσού ήταν οι Τσέρνιχ στο 16' και Ανδρέου στο 50', ενώ το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Αγγελή στο 7'. Αλλά οι ενοχλήσεις του Μιραλάς, πριν την έναρξη του αγώνα, προκαλούν ανησυχία στις τάξεις της ομάδας της ΑΕ Λεμεσού ενόψει του τελικού του κυπέλλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr