Ποδόσφαιρο

Η Χετάφε μπορεί να πάρει στα χαρτιά το ματς με την Ρεάλ [vid]

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 - 22:24

Κυνηγά να πάρει το ματς του περασμένου Σαββάτου στα χαρτιά, για παρατυπία στην αλλαγή του Οντριθόλα με τον Καμαβινγκά.

Η Χετάφε μπορεί να πάρει στα χαρτιά το ματς με την Ρεάλ [vid]

Το περασμένο Σάββατο η Ρεάλ νίκησε 1-0 την Χετάφε για την 34η αγωνιστική της La Liga. Όμως, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ματς στα… χαρτιά! Διότι η ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης έκανε καταγγελία στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ζητά να πάρει το ματς, καθώς αναφέρει πώς υπήρξε παρατυπία όταν έγινε η αλλαγή του Οντριοθόλα με τον Καμαβινγκά στο 84ο λεπτό.

Η αλλαγή που είχε προγραμματίσει στο ματς του περασμένου Σαββάτου ο Αντσελότι ήταν με τον Οντριοθόλα να παίρνει τη θέση του Ασένσιο. Ωστόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού του Γάλλου αμυντικού έπαιξε ρόλο να αλλάξει η απόφαση σχετικά με τον παίκτη που θα αποχωρούσε.

Ναι μεν ο διαιτητής έδωσε τη σχετική άδεια για να αλλάξει ο παίκτης που θα αποχωρούσε. Όμως, ο Οντριοθόλα είχε ήδη πατήσει το χορτάρι (σ.σ.: δηλαδή είχε ήδη μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο). Βάσει κανονισμών με αυτό, η αλλαγή θεωρείται ολοκληρωμένη!

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFEF) ενημέρωσε την πλευρά των Μαδριλένων πώς έχουν τρεις ημέρες περιθώριο για να απολογηθούν. Αν τελικά η Χετάφε δικαιωθεί, τότε θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα ανέβει στους 37. Δηλαδή θα βγει από την επικίνδυνη ζώνη!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr