Ποδόσφαιρο

Η Φενέρμπαχτσε «καθάρισε» την Τραμπζονσπόρ [vid]

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 22:32

Τα «κίτρινα καναρίνια» επικράτησαν 3-1 της ομάδας της Τραπεζούντας και παραμένουν στο «κυνήγι» της Γαλατασαράι.

Η Φενέρμπαχτσε «καθάρισε» την Τραμπζονσπόρ [vid]

Σημαντική νίκη που την ανέβασε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο τουρκικό πρωτάθλημα, πέτυχε η Φενέρμπαχτσε. Τα «κίτρινα καναρίνια» νίκησαν 3-1 την Τραμπζονσπόρ στην Κωνσταντινούπολη και ανέβηκαν στους 71 βαθμούς μαζί με την Μπεσικτάς.

Αλλά παραμένουν στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Γαλατασαράι, των 76 πόντων. Ο Μανώλης Σιώπης ήταν βασικός για τους περσινούς πρωταθλητές Τουρκίας, ενώ απουσίασε ο τιμωρημένος Τάσος Μπακασέτας.

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1. Μιας και προηγήθηκαν με 3-0, πριν μειώσουν η ομάδα της Τραπεζούντας με πέναλτι. Ο Μπατσουαγί ήταν εκείνος που στο 11' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Επιπλέον στο 58' ήταν η σειρά του Πέρες να σημειώσει και το δεύτερο γκολ (2-0). Επίσης, ο Βαλένσια βρήκε… δίχτυα στο 71' για το 3-0. Το μοναδικό που άλλαξε ως το φινάλε της αναμέτρησης ήταν το τελικό σκορ. Καθώς ο Τρεζεγκέ ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 79', για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr