Ποδόσφαιρο

Με τη «συνταγή» του Μουρίνιο ως το τέλος [vid]

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 00:00

Η Ρόμα πήρε ισοπαλία 0-0 στη «BayArena» από τη Λεβερκούζεν και θα συμμετάσχει, για διαδοχική σεζόν, σε ευρωπαϊκό τελικό.

Με τη «συνταγή» του Μουρίνιο ως το τέλος [vid]

Μετά την περσινή παρουσία στον τελικό, αλλά και την κατάκτηση, του Europa Conference League, η Ρόμα και φέτος θα δώσει το «παρών» σε ευρωπαϊκό τελικό. Διότι πήρε «λευκή» ισοπαλία στη «BayArena» από τη Λεβερκούζεν.

Έτσι, με «όπλο» το 1-0 στο «Olimpico», η ομάδα του Μουρίνιο πέρασε στον τελικό και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλο έναν τίτλο στην Ευρώπη. Αλλά παράλληλα και το εισιτήριο για το UEFA Champions League της νέας χρονιάς.

Η «συνταγή» του Μουρίνιο απέδωσε. Διότι οι Ρωμαίοι έπαιξαν φουλ άμυνα και με τη… φωτιά. Αλλά στο φινάλε, αυτή η «συνταγή» ήταν πετυχημένη καθώς έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό. Ωστόσο θα πρέπει να… ανάψει μια «λαμπάδα» στον Ρουί Πατρίσιο με τις μεγάλες επεμβάσεις του.

Καθώς η Λεβερκούζεν είχε 23 τελικές στο ματς! Μεγαλύτερη στιγμή για τις «ασπιρίνες» ήταν η φάση του 12' όταν ο Ντιαμπί σημάδεψε το δοκάρι του Πορτογάλο τερματοφύλακα των «τζιαλορόσι». Στο δεύτερο πάλι η πίεση των Γερμανών ήταν μεγάλη, αλλά ο Αζμούν στο 81' αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr