Ποδόσφαιρο

Η Φράιμπουργκ το «παλεύει» για το Champions League [vid]

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 23:30

Νίκησε 2-0 την Βόλφσμπουργκ και «κλείδωσε» το Europa League, αλλά έχει ακόμη ελπίδες για το… σεντόνι.

Η Φράιμπουργκ το «παλεύει» για το Champions League [vid]

Το εισιτήριο για το Europa League είναι γεγονός για την Φράιμπουργκ. Καθώς μετά την νίκη 2-0 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, δεν μπορεί η ομάδα του Στράιχ να τερματίσει πιο κάτω από την 5η θέση. Ωστόσο με τους 59 βαθμούς που έχει, εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για την έξοδο στο Champions League. Βέβαια, πολλά οφείλονται στον Σάλαϊ. Διότι ήταν εκείνος που έφτιαξε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Έτσι την έφερε ισόβαθμη με την Ουνιόν Βερολίνου, αν και η τελευταία έχει ματς λιγότερο.

Καθώς το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ και σκορ, στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή του. Έτσι πίεσαν παραπάνω για να φτάσουν στο γκολ. «Λυτρώθηκαν» στο 71' όταν ο Σάλαϊ έφτιαξε τη φάση για το 1-0 από τον Γκίντερ. Επιπλέον, μετά από τέσσερα λεπτά (75') ξανά ο Σάλαϊ ήταν δημιουργός και ο Πέτερσεν αξιοποίησε την ασίστ του, όταν και σημείωσε το 2-0.

Ο Πέτερσεν σκόραρε ξανά στο 81', όμως το VAR έλεγξε τη φάση και επιβεβαίωσε πώς υπήρχε οφσάιντ. Το ματς ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Χέφλερ, στις καθυστερήσεις (90'+3) που είδε την κόκκινη κάρτα. Όμως το ματς είχε κριθεί και έτσι η πρόωρη αποχώρησή του, δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση που έληξε 2-0 για την Φράιμπουργκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr