Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο «διπλό» για την Μόντσα [vid]

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 23:46

Γύρισε το ματς στην έδρα της Σασουόλο, επικράτησε 2-1 και έφτασε τα 8 ματς αήττητη.

Σπουδαίο «διπλό» για την Μόντσα [vid]

Η εξαιρετική πορεία της Μόντσα στην πρώτη της σεζόν στην Serie A συνεχίζεται. Διότι δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν είναι στην 8η θέση με 52 βαθμούς. Αλλά παράλληλα μετρούν και ένα εντυπωσιακό σερί με οκτώ ματς χωρίς ήττα! Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο νίκησε 2-1 στο «Mapei Stadium» τη Σασουόλο, με ανατροπή!

Το ματς είχε δύο διαφορετικά «πρόσωπα». Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τελικά κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Διότι κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο Μπεράρντι ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 45'+6 και σημείωσε το 1-0.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Μόντσα έφερε τα πάνω… κάτω. Διότι πέτυχε την ανατροπή. Καθώς στο 60' ο Τσουρία βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ισοφάρισε 1-1. Επιπλέον, η αποβολή του Ρουάν στο 68' με δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν πλήγμα για τη Σασουόλο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο. Πίεσαν και τελικά στις καθυστερήσεις ανέτρεψαν το σκορ. Ο Πεσίνα στο 90'+3 διαμόρφωσε το τελικό 1-2 που πανηγυρίστηκε από παίκτες και φιλάθλους της ομάδας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που ήταν στις εξέδρες του «Mapei Stadium».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr