Ποδόσφαιρο

Επιμένει... ευρωπαϊκά η Λιόν [vid]

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 23:53

Αν και η Μονακό προηγήθηκε με το… καλημέρα, η Ολιμπίκ γύρισε το ματς, επικράτησε 3-1 και έχει ακόμα ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επιμένει... ευρωπαϊκά η Λιόν [vid]

«Ζωντανή» στο… κόλπο για την έξοδο στην Ευρώπη παρέμεινε η Λιόν. Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Μονακό και είναι στην 7η θέση και τους 59 πόντους. Όσους έχει και η 6η της βαθμολογίας Ρεν, ενώ η Λιλ είναι στην 5η θέση με 60 βαθμούς, αντίστοιχα.

Αν και η ομάδα του Πριγκιπάτου προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 2', με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεν Γεντέρ (0-1), η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η Λιόν δεν το έβαλε… κάτω και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Καθώς στο 38' ο Λακαζέτ πέτυχε το 1-1.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο όλα κύλησαν ιδανικά για την ομάδα του Λοράν Μπλαν. Ο Νούμπελ είπε όχι στον Σερκί στο 57', αλλά ο Κακρέ σε δεύτερο χρόνο πέτυχε το 2-1. Επιπλέον, αυτό που δεν έκανε στην προηγούμενη φάση, ο Σερκί το πέτυχε στο 79'. Ήταν εκείνος που σημείωσε το τρίτο γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη των «λιονέ» με 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr