Ποδόσφαιρο

Πάτησε… καλύτερα η Κάντιθ στη La Liga [vid]

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 23:57

Προβάδισμα παραμονής για την ομάδα της Ανδαλουσίας, νίκησε 2-0 την Βαγιαδολίδ.

Πάτησε… καλύτερα η Κάντιθ στη La Liga [vid]

Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα πήρε το βράδυ της Παρασκευής η Κάντιθ. Διότι η ομάδα από το νότιο τμήμα της Ανδαλουσίας επικράτησε 2-0 της Βαγιαδολίδ σε έναν… τελικό παραμονής. Έτσι, απέκτησε προβάδισμα 4 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν έχει ξεμπλέξει και μπορεί το φινάλε της 35ης αγωνιστικής να τους βρει μέσα στην τελευταία τριάδα.

Η Κάντιθ ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και άγγιξε το γκολ στο 36'. Πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο μαρκάρισμα του Ράμος από τον Ελ Γιαμίκ. Όμως ο Αλκαράθ που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Με τον Μάσιπ να κάνει μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μπονγκοντά στο 45'+2!

Αλλά τελικά, στην τελική ευθεία του ματς ο Βέλγος εξτρέμ «χτύπησε» όχι μία αλλά δύο φορές! Καταρχάς στο 70' με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα, άνοιξε το σκορ (1-0). Επιπλέον, στο 76' ο Μπονγκοντά βρήκε ξανά δίχτυα. Ο Λοθάνο κέρδισε πέναλτι από τον Σάντσεθ. Ο Βέλγος το εκτέλεσε και σημείωσε το 2-0. Η Βαγιαδολίδ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες. Μιας και στο 80' ο Χογκλέν έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο και είδε την κόκκινη κάρτα!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr