Ποδόσφαιρο

Η Μπάρνσλεϊ στον τελικό της ανόδου

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 00:23

Ραντεβού» με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Wembley έδωσαν οι «Colliers», καθώς νίκησαν 1-0 την Μπόλτον στον δεύτερο ημιτελικό.

Η Μπάρνσλεϊ στον τελικό της ανόδου

Τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύτηκε η Μπάρνσλεϊ και είναι στον τελικό ανόδου από την League One για την Championship. Διότι επικράτησα 1-0 την Μπόλτον και θα βρεθεί στις 29 Μαΐου, στον τελικό ανόδου του Wembley. Δηλαδή σε αντίθεση με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που ανέτρεψε την ήττα 4-0 από την Πιτέρμπορο στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση χάρη στην άμυνά της. Διότι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, κράτησε το μηδέν, έβαλε ένα γκολ και πήγε στον τελικό των play off της κατηγορίας.

Ένα χρόνο νωρίτερα η Μπάρνσλεϊ έπεφτε από την Championship στην League One. Φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει το αντίθετο «δρομολόγιο» και να επιστρέψει στη δεύτερη, τη τάξει, κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! Το ματς κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ λίγο πριν το ημίωρο. Πιο συγκεκριμένα, στο 24', ο Κίτσινγκ σκόραρε. Αυτό το 1-0 ήταν τελικά αρκετά για την ομάδα του Μάικλ Νταφ για να πάρει το εισιτήριο για το Wembley και να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr