Ποδόσφαιρο

Στο ραντάρ της Ρόμα o Κανός!

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 12:48

Σύμφωνα με ιταλικό Μέσο, η Ρόμα είναι πιθανό να στραφεί στη λύση του Σέρτζι Κανός ως μια οικονομική και καλή λύση! 

Στο ραντάρ της Ρόμα o Κανός!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται ο Σέρτζι Κανός σύμφωνα με την ιστοσελίδα asromalive.it. Οι Ρωμαίοι, όπως αναφέρει το ιταλικό ρεπορτάζ, θα στραφούν σε οικονομικές λύσεις το προσεχές μεταγραφικό διάστημα και σημειώνεται πως ο Ισπανός εξτρέμ που είδαμε να αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό είναι «μια σίγουρη και οικονομική λύση, που ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας».

Πιο αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κανός είναι ένα ταλαντούχος εξτρέμ, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ, που παρότι δεν προέρχεται από εξαιρετικές χρονιές δεν έχασε τις ικανότητες και το ταλέντο του. Μάλιστα σημειώνεται ότι οι «τζιαλορόσι» θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του αν μένει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ το καλοκαίρι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.