Ποδόσφαιρο

Premier League: Οδυνηρή ισοπαλία για Λίβερπουλ [vids]

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 19:19

Η Αστον Βίλα εξελίχθηκε στον απόλυτο «ρυθμιστή» στην προτελευταία αγωνιστική, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός Champions League την Λίβερπουλ! Οι «Χωριάτες» πήραν ισοπαλία 1-1 στο «Ανφιλντ» και στέλνουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ.

Premier League: Οδυνηρή ισοπαλία για Λίβερπουλ [vids]

Ο Ράμσει στο 27΄ πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων που λίγο νωρίτερα έχασαν πέναλτι με τον Γουάτκινς, ενώ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ισοφάρισε στο 90΄. Οι «κόκκινοι» ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα (δύο ήττες της Γιουνάιτεντ στους εναπομείναντες αγώνες της), αλλά όλα δείχνουν ότι ολοκληρώνεται μία αποτυχημένη χρονιά καθώς μένουν για πρώτη φορά εκτός Champions League από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιούργκεν Κλοπ (2015).

Μία «ανάσα» από την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν βρίσκεται πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν 1-0 εκτός έδρας την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Premier League και με το τρίποντο αυτό αποσπάστηκαν στο +3 από την πέμπτη της κατάταξης Λίβερπουλ. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πέτυχε ο Κασεμίρο από το ένατο λεπτό της συνάντησης, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Νταβίντ Ντε Χέα με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του.

Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο λονδρέζικο ντέρμπι, ενώ η Έβερτον με «χρυσό» σκόρερ τον Γέρι Μίνα στο 99’ πήρε τον πόντο στο «Μολινό» κόντρα στη Γουλβς (1-1) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Με τον βαθμό αυτό, τα «ζαχαρωτά» αποσπάστηκαν στο +2 από τη Λιντς, η οποία βρίσκεται μία θέση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αύριο (21/5) φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Η 37η αγωνιστική

Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1-3 (8' Κέιν - 50', 62' Μπουμό, 88' Βίσσα)

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (9’ Κασεμίρο)

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 2-2 (45’ πέν. και 61’ Μίτροβιτς – 34’ Εντουάρ, 83’ Γουάρντ)

Λίβερπουλ – Αστον Βίλα 1-1 (89’ Φιρμίνο - 27’ Ράμσεϊ)

Γουλβς – Εβερτον 1-1 (34’ Χι-τσαν – 99’ Μίνα)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Αρσεναλ (1-0 19' Αβονίγι)

Κυριακή
15.30: Γουέστ Χαμ – Λιντς
16.00: Μπράιτον – Σαουθάμπτον
18.00: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι
Δευτέρα (22.00): Νιουκάστλ – Λέστερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr