Ποδόσφαιρο

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι, σώθηκε η Νότιγχαμ! [vid]

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 21:43

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 1-0 την Άρσεναλ στο «Σίτι Γκράουντ», εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League και ταυτόχρονα «έστεψε» πρωταθλήτρια Αγγλίας την Μάντσεστερ Σίτι!

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι, σώθηκε η Νότιγχαμ! [vid]

Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς καν να αγωνιστεί, καθώς οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους «Σίτιζενς», μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ταϊβο Αβονίγι, πιθανότατα ο MVP της σεζόν για τη Φόρεστ, που έχει σκοράρει 9 φορές, τις 5 στους τελευταίους τρεις αγώνες στους οποίους κρίθηκε η παραμονή.

Περιχαρής ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε την ομάδα του να εξασφαλίζει ότι θα συμμετάσχει και τη σεζόν 2023/24 στην Premiership και η επιστροφή της στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής στο “Ετιχάντ” κόντρα στην Τσέλσι, σε έναν αγώνα που μετατρέπεται σε φιέστα τίτλου, λίγες ημέρες έπειτα από την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr