Ποδόσφαιρο

Η Λάτσιο «ψήφισε» Champions League [vids]

Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 23:58

Με την… υπογραφή του Τσίρο Ιμόμπιλε οι «λατσιάλι» ετοιμάζονται για τα… αστέρια. Η πρωταθλήτρια είναι εδώ!

Η Λάτσιο «ψήφισε» Champions League [vids]

Ένα γκολ στη «Dacia Arena» καθόρισε την αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Λάτσιο. Σκόρερ ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο σέντερ φορ των «λατσιάλι» πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς με την Ουντινέζε και έφτασε τα 200 γκολ με τη φανέλα της ομάδα της «αιώνιας» πόλης. Αν και το γκολ ήταν εν μέρει πιο εύκολο από άλλα, αφού προήλθε από την «άσπρη βούλα», έδειξε ψυχραιμία και ευστόχησε! Ουσιαστικά, βέβαια, είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει η Λάτσιο να βρεθεί στα… αστέρα του Champions League.

Επιπλέον, στο «Diego Armando Maradona Stadium» η Νάπολι επικράτησε 3-1 της Ίντερ. Η αποβολή του Γκαλιαρντίνι στο 41' ήταν στοιχείο που έπαιξε ρόλο. Ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ, αλλά ο Λουκάκου ισοφάρισε, Ωστόσο στα τελευταία λεπτά οι «παρτενοπέι» σκόραραν δις και πήραν μια νίκη γοήτρου που ήταν κάκιστο αποτέλεσμα για την Ίντερ.

Στα άλλα δύο ματς είχαμε ισοπαλίες. Με πιο σημαντικό το 0-0 της Λέτσε με τη Σπέτσια, καθώς καμία δεν πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Λέτσε-Σπέτσια 0-0

Τορίνο - Φιορεντίνα 1-1

(66' Σανάμπρια - 48' Γιόβιτς)

Νάπολι - Ίντερ 3-1

(67' Ανγκισά, 85' Ντι Λορέντσο, 90'+5' Γκαετάνο - 82' Λουκάκου)

Ουντινέζε - Λάτσιο 0-1

(61' πέν. Ιμόμπιλε)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr