Ποδόσφαιρο

Η Ατλέτικο στη 2η θέση, νίκες για Βαλένθια και Εσπανιόλ [vids]

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 00:22

Νέα δεδομένα στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς οι «rojiblancos» προσπέρασαν τους «merengues» στη βαθμολογία. Χαμός στα… χαμηλά της βαθμολογίας.

Η Ατλέτικο στη 2η θέση, νίκες για Βαλένθια και Εσπανιόλ [vids]

Η «μάχη» για τη δεύτερη θέση καλά κρατεί στη La Liga. Διότι η νίκη της Ατλέτικο και η ήττα της Ρεάλ έφεραν αλλαγή στις θέσεις των δύο ομάδων. Έτσι, οι «rojiblancos» που νίκησαν στη Μαδρίτη προσπέρασαν τους «merengues» και ανέβηκαν στη βαθμολογία. Αντίθετα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με την ήττα που υπέστη υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Ωστόσο η Βαλένθια που νίκησε στη Ρεάλ, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Καθώς ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, σχετικά με την παραμονή και τη συνέχεια. Σημαντική νίκη που της έδωσε το… δικαίωμα να ελπίζει ακόμη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αλλά στο ντέρμπι της Σεβίλλης, «rojiblancos» και «verdiblancos» της Ανδαλουσίας έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία. Και έτσι έχασαν… έδαφος στον αγώνα που δίνουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ράγιο Βαγεκάνο - Εσπανιόλ 1-2

(42' πέν. Ντε Τομάς - 23'Νταρντέρ, 59' Μελαμέδ)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 3-0

(44' Καράσκο, 62' Σαούλ, 82' Καράσκο)

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

(33' Λόπεθ)

Σεβίλλη - Μπέτις 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr