Ποδόσφαιρο

Έβρεξε… γκολ στο Μακάρειο [vid]

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 21:19

Ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Ακρίτα Χλώρακας, αλλά οι δύο ομάδες δεν θα συνεχίσουν στη μεγάλη κατηγορία.

Έβρεξε… γκολ στο Μακάρειο [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Μακάρειο ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Ακρίτα Χλώρακας. Η αναμέτρηση τελείωσε ισόπαλη 2-2. Ωστόσο, οι δύο ομάδες την επόμενη σεζόν θα είναι στη δεύτερη κατηγορία, καθώς θα υποβιβαστούν παρέα στη Β' κατηγορία. Ειδικότερα, όμως, με το αποτέλεσμα αυτό οριστικοποιήθηκε η κατάταξη τους. Διότι ο Ολυμπιακός θα τερματίσει 14ος και τελευταίος, ενώ ο Ακρίτας στην 13η θέση της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Ακρίτας ήταν κοντά στο «διπλό». Αλλά στο φινάλε το VAR βοήθησε για να καταλογιστεί το πέναλτι. Στο 84' με τον Ντουρμισάι να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» για το τελικό 2-2. Ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ με τον Πική στο 11', αλλά οι «μαυροπράσινοι» ισοφάρισαν στο 27' σε 1-1 με τον Πεχλιβάνη.

Ο Γαβριήλ σκόραρε στο 42' αλλά το VAR έδειξε πώς χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει την μπάλα πριν σκοράρει. Όμως στο 73' το γκολ του μέτρησε κανονικά για το 1-2. Πριν συμβεί η φάση του 84' που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους (45') με τον Αλσέους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Νεντίμ Τούτιτς): Μολ, Λιασίδης (86' Δημητρίου), Χριστοδούλου, Πεχλιβάνης, Γιακουμάκης, Νάνι, Ζευκής, Ενόχ, Αλσέους, Ντουρμισάι (90'+1 Καϊάφας), Κορομά (67' Χέντρικς).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντένις Λαχτιόνοφ): Καστεγιάνι, Πογκέν, Ντραμέ, Κονέ, Κλεμέντε (78' Άμπραχαμ), Μεντιμόρετς, Γαβριήλ, Πικής (58' Τόρες), Φοριέλ, Αραούχο, Λόπες (58' Εράσο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr