Ποδόσφαιρο

Με την... αύρα του Μπακασέτα [vids]

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 22:26

Η Τραμπζονσπόρ νίκησε 4-1 την Καραγκιουμρούκ, με βασικούς τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας και τον Σιώπη.

Με την... αύρα του Μπακασέτα [vids]

Μετά από δύο ματς που ο Τάσος Μπακασέτας ήταν εκτός, λόγω τιμωρίας, η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση συνδυάστηκε με νίκη για την Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα της Τραπεζούντας έχοντας βασικούς τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας, αλλά και τον Σιώπη, επικράτησε με το εμφατικό 4-1 κόντρα στην Καραγκιουμρούκ.

Βέβαια, το ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Έτσι, η ομάδα της Τραπεζούντας ήταν από την αρχή καλύτερη και πήρε ένα εύκολο τρίποντο. Ο Μπάρτρα άνοιξε το σκορ στο 8'. Αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα. Δηλαδή στο 14' ο Ντιανιέ πέτυχε το 1-1.

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Τραμπζονσπόρ. Το αποτέλεσμα ήταν το 2-1, στο 20', από το αυτογκόλ του Σεν. Ακόμη, στο 35' ο Τρεζεγκέ σημείωσε το τρίτο τέρμα (3-1). Ο Αιγύπτιος σκόραρε και πάλι στο 51' για το 4-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Μιας και το γκολ του Ομούρ στο 57', δεν μέτρησε. Ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς υπήρχε οφσάιντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr