Ποδόσφαιρο

Επαφές Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Νεϊμάρ

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 22:57

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Equipe για το μέλλον του Βραζιλιάνου επιθετικού και το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στην Αγγλία.

Επαφές Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Νεϊμάρ

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού ίσως να είναι προ των πυλών! Καθώς, όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «Equipe», το μέλλον του Νεϊμάρ είναι ανοικτό! Διότι όλα δείχνουν πώς είναι πιθανό να αλλάξει… περιβάλλον και χώρα. Δηλαδή να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να «μετακομίσει» στο Νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Επιπλέον, το άρθρο σημειώνει ότι ο Κασεμίρο ήταν εκείνος που άναψε τη… φωτιά για να κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» την κίνησή τους για τον Νεϊμάρ.

Ειδικότερα, στο σχετικό άρθρο της «Eqiupe» σημειώνεται πώς ο 30χρονος παίκτης μπορεί να φύγει από το Παρίσι και να «μετακομίσει» στο «Old Trafford» με τη μορφή δανεισμού ως το φινάλε του συμβολαίου του με την ομάδα του Παρισιού. Όταν, δε, λήξει η συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα, θα γίνει παίκτης του αγγλικού συλλόγου ως ελεύθερος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr