Ποδόσφαιρο

Βήμα για Champions League η Σοσιεδάδ

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 - 22:51

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με 1-0 της Αλμερία και βρίσκεται αγκαλιά με την τετράδα του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της La Liga

Βήμα για Champions League η Σοσιεδάδ

Στο πρώτο μισό του αγώνα η Αλμερία κράτησε χαμηλό ρυθμό και με καλά οργανωμένη άμυνα την αντίπαλό της μακριά από την περιοχή της, Μάλιστα απείλησε πρώτα όταν στο 2ο λεπτό ο Λάσαρο υποχρέωσε τον Ρεμίρο σε εξαιρετική επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Στο 35′ ο Σουάρες είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για απρόσεκτο μαρκάρισμα πάνω στον Λε Νορμάν και η Ρεάλ έμεινε με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Αξιοποίησε το γεγονός με γκολ που ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κούμπο με προσωπική υπέροχη ενέργεια.

Στο 62′ ο Κούμπο συνεργάστηκε με τον Μέντες και αστόχησε από καλή θέση εντός περιοχής. Η Αλμερία απάντησε με τον Ραμασάνι να σημαδεύει τον Ρεμίρο στο 71′. Τέσσερα λεπτά αργότερα αστόχησε με σουτ εντός περιοχής ο Λε Νορμάν. Ο Μπαρενετσέα είχε δοκάρι λίγο πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα.

ΘΕΛΤΑ-ΧΙΡΟΝΑ 1-1

Η Χιρόνα δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Θέλτα (1-1), έμεινε στο -1 από τη Μπιλμπάο με παιχνίδι λιγότερο και ψάχνει... θαύμα για να βρεθεί στην ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Ο Πέρεζ έκανε το 1-0 (42'), παρά το προβάδισμα στην ανάπαυλα, η Χιρόνα βρήκε τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι στο 59 με πέναλτι του Στουάνι, όμως δεν τα κατάφερε. Αντίθετα μετά το βαθμό η ομάδα του Βίγκο εξασφάλισε και επίσημα την παραμονή της στην κατηγορία.

Η 36η αγωνιστική
Θέλτα-Χιρόνα 1-1 (42’ Πέρες - 59’ πεν. Στουάνι)
Σοσιεδάδ-Αλμερία 1-0 (45+4’ Κούμπο)
Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα (23:00)
Τετάρτη 24/5
Έλτσε-Σεβίλλη (20:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιεκάνο
Βιγιαρεάλ-Κάντιθ
Μπέτις-Χετάφε (23:00)
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης
Πέμπτη 25/5
Μαγιόρκα-Βαλένθια (20:30)
Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr