Ποδόσφαιρο

Ανατροπή και Coppa Italia για την Ίντερ [vid]

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 23:58

Με τον Λαουτάρο να σκοράρει δις, οι «νερατζούρι» επικράτησαν 2-1 της Φιορεντίνα και διατήρησαν τα σκήπτρα τους, στο κύπελλο Ιταλίας.

Ανατροπή και Coppa Italia για την Ίντερ [vid]

Το Coppa Italia θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο στο Μιλάνο. Μιας και η Ίντερ κατέκτησε και φέτος το κύπελλο Ιταλίας. Οι «νερατζούρι» στον τελικό του «Olimpico» νίκησαν 2-1 τη Φιορεντίνα και έφτασαν τις 9 κατακτήσεις στη διοργάνωση. Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να κάνει τη διαφορά. Αλλά συνέχισε και την εξαιρετική του παράδοση. Μιας και όταν σκοράρει σε τελικό ο Αργεντινός επιθετικός, η ομάδα του πάντα κατακτά τον τίτλο! Από την άλλη, οι «βιόλα» στρέφουν τώρα την προσοχή τους στον επικείμενο τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Γουέστ Χαμ (7/6, 22:00).

Ο φετινός τελικός του ιταλικού κυπέλλου ξεκίνησε με γκολ. Καθώς μόλις στο 3' ο Νικολάς Γκονζάλες άνοιξε το σκορ. Οι «βιόλα» μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή της Ίντερ ήρθε με τον Τζέκο στο 7', ενώ ο Βόσνιος απώλεσε άλλη μια ευκαιρία στο 24'. Ωστόσο, στο 29' ο Λαουτάρο κατάφερε να σκοράρει μετά το γύρισμα του Μπρόζοβιτς για το 1-1. Επιπλέον, οκτώ λεπτά αργότερα (37') ο Μπαρέλα έγινε δημιουργός και ο Αργεντινός σκόρερ ξανά, για το 1-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 57' ο Καμπράλ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Χαντάνοβιτς είχε σωστή θέση. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους «βιόλα» ήρθε στο 72' με τον Μαντραγκόρα! Επίσης, στο 82' η κεφαλιά του Γιόβιτς πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Μια ακόμη ευκαιρία στο 87' με τον Γκονζάλες όμως ο Ατσέρμπι πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr