Ποδόσφαιρο

Η Χετάφε έκανε... άλμα σωτηρίας! [vids]

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 00:57

Νίκησε 1-0 την Μπέτις στη Σεβίλλη και βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η Ρεάλ προσπέρασε την «αδιόρθωτη» Ατλέτικο.

Η Χετάφε έκανε... άλμα σωτηρίας! [vids]

Νέα δεδομένα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Καταρχάς η Χετάφε πέτυχε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Νίκησε 1-0 την Μπέτις στη Σεβίλλη. Έτσι βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι στο +3 από τις ομάδες που πέφτουν, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Το ματς στο «Benito Villamarín» κρίθηκε από το γκολ που σημείωσε ο Αλντερέτε στο 68'. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι «verdiblancos» μιας και αποβλήθηκε ο Πεζέλα στο 78'!

Στο πιο συναρπαστικό ματς της ημέρες, η Ατλέτικο έβγαλε τα… μάτια της, μόνη της. Διότι προηγήθηκε 3-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη, αλλά οι Καταλανοί έκαναν μεγάλο come back και ισοφάρισαν 3-3 στο τέλος. Οι Σαούλ (21'), Γκριεζμάν (44') και Καράσκο (46') έβαλαν τους «rojiblancos» μπροστά με τρία γκολ διαφορά. Αλλά η συγκέντρωση χάθηκε και με τους Γιασίμπ (64'), Χοσέλου (76' πέναλτι) και Ντε Σόουζα (79') η Εσπανιόλ ισοφάρισε σε 3-3.

Το αποτέλεσμα αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «merengues» επικράτησαν 2-1 με τα γκολ των Μπενζεμά (31') και Ροντρίγκο (89'). Ενδιάμεσα, στο 84', ο Ντε Τομάς είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την Βαγιεκάνο. Επίσης, στο κόλπο για την 4άδα έμεινε το «κίτρινο υποβρύχιο». Νίκησε 2-0 την Κάντιθ με σκόρερ τον Τζάκσον (20' και 45'+1).

Η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με την Έλτσε. Ο Λαμέλα πέτυχε στο 10' το 0-1, για να φέρει ο Μορέντε το ματς στα ίσα στο 25'.

Βιγιαρεάλ - Κάντιθ 2-0

Έλτσε - Σεβίλλη 1-1

Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3

Μπέτις - Χετάφε 0-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr