Ποδόσφαιρο

Europa League με προσφορά χωρίς κατάθεση*

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 20:20

Η Novibet σε συνεργασία με το www.tostoixima.gr προσφέρουν με μια σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για τον τελικό του Europa League.

Europa League με προσφορά χωρίς κατάθεση*

Πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν και οι ευρωπαϊκοί τελικοί θα έχουν την… τιμητική τους τις επόμενες ημέρες. Ο τελικός του Europa League είναι ο πρώτος χρονικά και η Novibet σε συνεργασία με το www.tostoxima.gr προσφέρουν μια μοναδική προσφορά * χωρίς κατάθεση.

Η… μπαρουτοκαπνισμένη και πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης, Σεβίλλη θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ρόμα του… φοβερού και τρομερού Ζοσέ Μουρίνιο, στο «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης στις 31 Μαϊου.

Η Σεβίλλη έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου UEFA/Europa League για έβδομη φορά, δύο περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο σε κάθε προηγούμενη ευκαιρία που έφτασε στον τελικό (2006, 2007, 2014, 2015, 2016, 2020).

Η Ρόμα θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στον τελικό του Κυπέλλου UEFA/Europa League, χάνοντας το 1991 από την Ιντερ. Αυτός είναι ο πέμπτος μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός για τους «τζιαλορόσι», μετά το 1961 (Fairs Cup), το 1984 (Ευρωπαϊκό Κύπελλο), το 1991 (Κύπελλο UEFA) και το 2022 (Europa Conference League).

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Η μοναδική προηγούμενη συνάντηση μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρόμα στην Ευρώπη ήταν το 2-0 των Ανδαλουσιανών στους «16» αυτής της διοργάνωσης το 2019-20, που ήταν η τελευταία σεζόν στην οποία η Σεβίλλη κέρδισε τη διοργάνωση.

Η Σεβίλλη έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους μέχρι σήμερα, όλους σε Κύπελλο UEFA/Europa League. Εάν κατακτήσει ξανά τίτλο τους, μόνο πέντε ομάδες θα έχουν περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά τρόπαια – η Ρεάλ Μαδρίτης (16), η Μπαρτσελόνα (12), η Μίλαν (9), η Λίβερπουλ (9) και η Μπάγερν Μονάχου (8).

Αυτό το παιχνίδι θα είναι η 14η περίπτωση μιας ισπανικής ομάδας που θα αντιμετωπίσει μια ιταλική ομάδα στον τελικό μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την ισπανική ομάδα να στέφεται πρωταθλήτρια σε εννέα από τις προηγούμενες 13 περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων στη σειρά.

Ο τελικός μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης φιλοξενείται στην Ουγγαρία για τέταρτη φορά και για πρώτη φορά από το 1985 – Λιντς Γιουνάιτεντ vs Ferencvárosi TC στο Fairs Cup το 1968 (δεύτερος αγώνας), Newcastle United vs Újpest στο Fairs Cup στο 1969 (δεύτερος αγώνας) και Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Φεχερβάρ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1985.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Έχοντας κατακτήσει το UEFA Europa Conference League την περασμένη σεζόν, η Ρόμα θα μπορούσε να κατακτήσει έναν σημαντικό ευρωπαϊκό τίτλο σε συνεχόμενες σεζόν, κάτι που είχε πετύχει μια ιταλική ομάδα σε τέσσερις προηγούμενες περιπτώσεις – η Ιντερ το 1964 και το 1965, η Μίλαν το 1968 και το 1969, η Γιουβέντους το 1984 και 1985 και η Μίλαν ξανά το 1989 και το 1990.

Το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ/Γιουρόπα Λιγκ έχει κερδίσει Ισπανός προπονητής σε 12 προηγούμενες περιπτώσεις, περισσότερες από προπονητές από οποιαδήποτε άλλη χώρα, με έξι από τους τελευταίους 10 τελικούς να έχουν κερδίσει Ισπανοί προπονητές. Αυτός θα είναι ο πρώτος μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός του προπονητή της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μενλιμπάρ.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει κερδίσει πέντε σημαντικούς ευρωπαϊκούς τίτλους μέχρι σήμερα – Κύπελλο UEFA το 2003, UEFA Champions League το 2004 και 2010, UEFA Europa League το 2017 και UEFA Europa Conference League το 2022. Εάν η Ρόμα σηκώσει το τρόπαιο αυτή τη σεζόν, ο Μουρίνιο θα είναι ο πιο πολυβραβευμένος προπονητής στην ιστορία μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ξεπερνώντας τον Τζιοβάνι Τραπατόνι (5).

Ο Χεσούς Νάβας της Σεβίλλης θα είναι 37 ετών και 191 ημερών την ημέρα αυτού του αγώνα και ως εκ τούτου θα μπορούσε να είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής (εξαιρούνται οι τερματοφύλακες) που ξεκίνησε τον τελικό του Κυπέλλου UEFA/Europa League από τον David Weir για τη Ρέιντζερς εναντίον της Ζενίτ το 2008 (38 ετών και 4 ημέρες). Ο Νάβας κέρδισε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2006 με τη Σεβίλλη εναντίον της Μίντλεσμπρο όταν ήταν 20 ετών και 170 ημερών.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Όπου αστερίσκος: Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info.oroi

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr