Ποδόσφαιρο

Νέα... μπλεξίματα για τις «νυχτερίδες» [vid]

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 22:32

Η Μαγιόρκα νίκησε 1-0 στο νησί τη Βαλένθια και την άφησε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μιας και είναι μόλις στο +2.

Νέα... μπλεξίματα για τις «νυχτερίδες» [vid]

Τρία διαδοχικά ματς χωρίς ήττα μετρούσε η Βαλένθια. Ωστόσο, η επίσκεψή της στις Βαλεαρίδες δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σερί της σταμάτησε στο εκτός έδρας ματς με την Μαγιόρκα. Οι Νησιώτες επικράτησαν 1-0 και άφησαν την ομάδα του Μπαράχα, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ένα ματς όπου οι μεν γηπεδούχοι δεν «καίγονταν» για τη νίκη, οι δε φιλοξενούμενοι ναι! Αλλά το φινάλε του ματς βρήκε την Μαγιόρκα στην πλευρά των νικητών και την Βαλένθια σε εκείνη των χαμένων. Μιας και το ματς στις Βαλεαρίδες ήταν «κλειστό» και κρίθηκε από ένα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Δηλαδή αυτό που πέτυχε η Μαγιόρκα στο 64'. Σέντρα του Λι, κεφαλιά του Μουρίτσι και 1-0. Ένα γκολ που άφησε τους νησιώτες να κάνουν μαθηματικά «όνειρα» για μια θέση στην Ευρώπη. Αντίθετα, η Βαλένθια με την ήττα αυτή παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Επομένως δεν έχει ξεφύγει από τις περιπέτειες. Έτσι, την Κυριακή το βράδυ την περιμένει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι παραμονής. Μιας και θα υποδεχθεί στο «Mestalla» την Εσπανιόλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr