Ποδόσφαιρο

«Μάχη» Σερβέτ και Λουγκάνο για το... σεντόνι

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 23:34

Την τελευταία αγωνιστική στο ελβετικό πρωτάθλημα θα κριθεί η ομάδα που θα ακολουθήσει τη Γιούνγκ Μπόις στο UEFA Champions League.

«Μάχη» Σερβέτ και Λουγκάνο για το... σεντόνι

Η προτελευταία αγωνιστική στην Credit Suicce Super League δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα. Αλλά έβαλε… φωτιά στο ελβετικό πρωτάθλημα για την τελευταία αγωνιστική. Μιας και η «μάχη» για τη δεύτερη θέση έχει «φουντώσει» για τα καλά! Διότι μετά τη νίκη που πέτυχε το Λουγκάνο, αλλά και η εντός έδρας ισοπαλία της Σερβέτ με την Βασιλεία, έδωσε ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον στο φινάλε.

Καθώς η Σερβέτ είναι στη δεύτερη θέση με 55 βαθμούς, ενώ το Λουγκάνο στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς, αντίστοιχα. Κάτι που σημαίνει πώς η ομάδα που θα ακολουθήσει την Γιούνγκ Μπόις θα οριστικοποιηθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Λουκέρνη - Σερβέτ και Ζυρίχη - Λουγκάνο. Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Θεωρητικά, πιο εύκολο έργο φέρεται να έχει η Λουγκάνο, μιας και η Σερβέτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τέταρτη της βαθμολογίας Λουκέρνη. Επίσης, στο φινάλε θα κριθεί και η «μάχη» της παραμονής ανάμεσα σε Βίντερτουρ και Σιόν.

Βίντερτουρ - Ζυρίχη 0-2

(6' Μαρτσεσάνο, 13' Γκερέρο)

Γκρασχόπερς - Σεν Γκάλεν 2-2

(3' Ντεμχασάι, 81' Εντένγκε - 26' Λάτε Λατ, 90'+1 Γκόρτλερ)

Λουγκάνο - Γιουνγκ Μπόις 2-0

(77' Αλισέντρα, 89' Αμουρά)

Σερβέτ - Βασιλεία 3-3

(41' Μπεντία, 73' Τουατί, 81' Στεβάνοβιτς - 43', 88' Αμντουνί, 69' Μπούργκερ)

Σιόν - Λουκέρνη 1-2

(15' Γκργκιτς - 52' Σουρπφ, 75' Τσαντέρ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr