Ποδόσφαιρο

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφυγαν για Champions League [vid]

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 23:59

Νίκησαν 4-1 στο «Old Trafford» την Τσέλσι και επιστρέφουν στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, συλλογική διοργάνωση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφυγαν για Champions League [vid]

Ξεχωριστή βραδιά στο «Θέατρο των Ονείρων». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στο UEFA Champions League. Η ομάδα του Τεν Χάαγκ νίκησε 4-1 την Τσέλσι, στο εξ αναβολής ματς της 32ης αγωνιστικής. Αποτέλεσμα ήταν να ξεπεράσει τη Νιούκαστλ στη βαθμολογία και να ανέβει στην τρίτη θέση. Αλλά το σημαντικό ήταν πώς και μαθηματικά «κλείδωσε» τη θέση στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Όλο αυτό προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο «Old Trafford».

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι άνοιξε με γκολ! Καθώς στο 6' ο Κασεμίρο, με κεφαλιά, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ (1-0). Ωστόσο, ο τραυματισμός του Άντονι και η αναγκαστική του αλλαγή, διαφοροποίησε τα πλάνα του Τεν Χάαγκ. Η κεφαλιά του Χάβερτζ στο 32' πέρασε δίπλα από την εστία του Ντε Χέα. Αλλά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία. Καταρχάς, ο Γκάλαχερ (45'+1) απώλεσε μια σημαντική ευκαιρία. Όμως, δεν έγινε το ίδιο και για τους «κόκκινους διαβόλους». Σέντρα του Σάντσο, τελείωμα του Μαρσιάλ και 2-0 (45'+5)!

Ακόμη, το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με οριζόντιο δοκάρι του Μπρούνο Φερνάντες στο 47'! Επιπλέον, στο 72' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι. Ο Μπρούνο Φερνάντες το εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0 (73'). Επίσης, στο 78' ήταν η σειρά του Ράσφορντ, με ατομική ενέργεια, να σκοράρει. Έτσι πέτυχε το 4-0 και έγινε ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» με 30 γκολ σε μια σεζόν μετά από μια δεκαετία (σ.σ.: 2012-13 ο Φαν Πέρσι).

Στη συνέχεια, στο 85', ο Γκαρνάτσο σημάδεψε και εκείνος το οριζόντιο δοκάρι! Μεγάλη ευκαιρία χαμένη της Γιουνάιτεντ, ώστε να δώσει εντυπωσιακές διαστάσεις στη νίκη της! Οι «μπλε» του Λονδίνου στο 89' με τον Ζοάο Φέλιξ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr