Ποδόσφαιρο

Σούπερ Ηρακλής, 3-0 τον ΠΑΟΚ Β' [vid]

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 19:23

Ο Γηραιός με δύο γκολ του Άλεξιτς και ένα του Τομάς πέτυχε μια άνετη νίκη κόντρα στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Σούπερ Ηρακλής, 3-0 τον ΠΑΟΚ Β' [vid]

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Ηρακλή στο γήπεδο του Μακεδονικού. Ο Γηραιός επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ Β', αλλά εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη κατάσταση. Διότι έχει τα οικονομικά προβλήματα με την απόφαση για τον Ρουμάνο Μάρα. Αν δεν εξοφληθεί ο παίκτης, ο σύλλογος θα τιμωρείται σε κάθε ματς με αφαίρεση 3 βαθμών. Αν, δε, συμβεί αυτό σε τρία διαδοχικά ματς, τότε θα υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική. Ωστόσο υπάρχει περιθώρια μερικών ημερών για να καταβληθούν τα χρήματα στον παίκτη.

Ο Ηρακλής είχε την πρώτη μεγάλη φάση, στο 23' με τον Άλεξιτς. Αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαλωμένου. Η απάντηση για τον ΠΑΟΚ Β' ήρθε στο 39' με το σουτ του Νινούα εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα επίσης βρήκε το αριστερό δοκάρι, του Παλαβράκη. Το ημίχρονο έκλεισε με γκολ. Καθώς ο Άλεξιτς στις καθυστερήσεις (45'+2) πέτυχε το πρώτο γκολ του Ηρακλή για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ήταν και πάλι ο Άλεξιτς που έδωσε τη λύση. Μιας και στο 76' ανέβασε το σκορ στο 2-0. Ουσιαστικά ένα γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη. Ωστόσο στο φινάλε, στις καθυστερήσεις (90'+2) ο Τομάς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'.

ΠΑΟΚ Β': Μπαλωμένος, Μελετίδης (57' Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46' Παναγιώτου), Κιτσάκης (67' Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Νινούα (46' Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77' Σπυράκος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (85' Τότσκα), Αλβάρεζ (67' Δόρης), Σίλβα (85' Χειρίτραντας), Πατράλης (67' Δοϊρανλής), Τομάς, Κουντουριώτης (57' Κούστα), Άλεξιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr