Ποδόσφαιρο

Φινάλε με πολλά γκολ στο «Αμμόχωστος» [vid]

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 21:19

Νικηφόρα έκλεισε η σεζόν τη Νέα Σαλαμίνα, 3-2 τον Ολυμπιακό που είπε το οριστικό… αντίο στην κατηγορία.

Φινάλε με πολλά γκολ στο «Αμμόχωστος» [vid]

Το τελευταίο φετινό ματς για Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό Λευκωσίας είχε πολλά γκολ. Αλλά και έναν νικητή. Διότι η Νέα Σαλαμίνα νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο «Αμμόχωστος». Με τους «μαυροπράσινους» να λένε… αντίο στη μεγάλη κατηγορία και να βάζουν ως στόχο την επάνοδο σε αυτή! Ωστόσο το ματς προσέφερε «πλούσιο» θέαμα.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Εξάλλου, στα πρώτα 55 λεπτά η Νέα Σαλαμίνα είχε τον πλήρη έλεγχο στο ματς. Ο Μιγκελίτο πέτυχε το 1-0 στο 24', ο Τιάγκο στο 34' το 2-0 και ο Τολεμές στο 55' στο 3-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατέβασαν… στροφές. Έτσι, ο Ολυμπιακός μείωσε αρχικά με την κεφαλιά του Κορομά στο 69', ενώ ο Πεχλιβάνης διαμόρφωσε στο 88' το τελικό 3-2.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Καλανίδης, Σεργίου, Μαλεκκίδης, Μιγκελίτο (57' Έντσον), Σαλάλιχ, Καρλίτος (57' Ντορεγκαράι), Νικολάου (78' Ευθυμίου), Τολεμές, Μαργκάσα (66' Φράγκος), Βίκτωρος, Τιάγκο (66' Μποτεάκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Νεντίμ Τούτιτς): Μολ, Χριστοδούλου, Πεχλιβάνης, Μ. Δημητρίου (60' Χ. Δημητρίου), Χέντρικς, Νάνι, Ζευκή, Καϊάφας, Ενόχ, Χατζημιτσής, Κορομά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr