Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία με πολλά γκολ στη Γένοβα [vids]

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 23:45

Το ματς της Σαμπντόρια με την Σασουόλο έληξε ισόπαλο 2-2, στο… αντίο του Κουαλιαρέλα μπροστά στο κοινό της ομάδας του.

Ισοπαλία με πολλά γκολ στη Γένοβα [vids]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Σαμπντόρια με τη Σασουόλο. Ωστόσο, η αναμέτρηση στη Γένοβα θα μείνει στη μνήμη όλων για την αποχώρηση του Κουαλιαρέλα από την ενεργό δράση. Καθώς ο 40χρονος παίκτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας του.

Σε λίγες ημέρες θα «κρεμάσει» οριστικά τα παπούτσια του, μετά από 555 ματς στη Serie A, αλλά και 182 γκολ. Επιπλέον, 29 συμμετοχές και 8 τέρματα με τη φανέλα της Squadra Azzurra.

Το ματς στο «Stadio Luigi Ferraris» είχαν πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα. Ο Γκαμπιαντίνι στο 8' πέτυχε το 1-0 για την ομάδα της Γένοβα μετά το λάθος του Φεράρι. Αλλά η Σασουόλο «απάντησε» αμέσως. Διότι στο 9' ο Μπεράρντι ισοφάρισε σε 1-1. Και πριν καταλάβουν οι παίκτες της Σαμπντόρια τί έγινε, ήρθε και το 1-2! Καθώς στο 11' ο Ματέους Ενρίκε με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Οι άμυνες δεν είχαν σε καμία περίπτωση τον πρώτο λόγο. Αντίθετα, οι επιθέσεις ήταν αυτές που ξεχώρισαν με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Βασικός για την Σαμπντόρια ο Μάριος Οικονόμου, αντικαταστάθηκε στο 68'. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα (2-2) με το αυτογκόλ του Έρλιτς (78').

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr