Ποδόσφαιρο

Στα ημιτελικά των playoffs η Σουντιρόλ

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 00:23

Νίκησε 1-0 την Ρετζίνα και θα αντιμετωπίσει την Μπάρι, σε ένα ματς με «έπαθλο» την πρόκριση στον τελικό της ανόδου.

Στα ημιτελικά των playoffs η Σουντιρόλ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα playoffs στη Serie B. Το βράδυ της Παρασκευής η Σουντιρόλ, αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα κόντρα στη Ρετζίνα. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στα ημιτελικά των αναμετρήσεων για την άνοδο στη Serie A. Εκεί δηλαδή που την περιμένει η Μπάρι, με την τελευταία να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Το ματς ήταν κλειστό. Λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικότερα, τα σουτ των Μάγιερ στο 5' και Ντι Κιάρα στο 20' και το 38' και Κανότο στο 45' για τη Ρετζίνα. Με την Σουντιρόλ να έχει περισσότερο «παθητικό» ρόλο στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, στο δεύτερο πάλι η Ρετζίνα απείλησε στο 49' με τον Ερνάνι και στο 55' με τον Κανότο. Μια ακόμα ευκαιρία στο 69' με τον Ερνάνι και τους φιλοξενούμενους να μην σκοράρουν ξανά. Όπως και με τον Κανότο στο 74'.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα περίεργο! Ένα από τα μεγαλύτερα αξιώματά του αναφέρει πώς αν δεν πετυχαίνεις γκολ (σ.σ.: όταν έχεις πολλές ευκαιρίες), θα δεχθείς γκολ! Μιας και ο Μάγιερ στο 85' σπατάλησε άλλη μια τελική, φτάσαμε στο 89'. Εκεί ο Κασιράγκι πήρε την μπάλα, σούταρε από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Κοντίνι. Έτσι έγινε το 1-0 που έστειλε την Σουντιρόλ στον επόμενο γύρο των playoffs της Serie B. Διότι ούτε ο Λιότι στο 90'+6 δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ για την ισοφάριση!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr