Ποδόσφαιρο

Φινάλε με γκολ και θέαμα στο «ΓΣΠ» [vids]

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 22:21

Ματσάρα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη Λεμεσού (4-3), ενώ Ακρίτας και Καρμιώτισσα έβγαλαν την… αγγαρεία.

Φινάλε με γκολ και θέαμα στο «ΓΣΠ» [vids]

Ένα εκπληκτικό ματς έγινε τελικά στο «ΓΣΠ» με επτά γκολ και τον ΑΠΟΕΛ να σημειώνει μια νίκη γοήτρου. Ειδικότερα το πρώτο ημίχρονο ίσως να ήταν το καλύτερο της χρονιάς. Η φράση «γκολ και θέαμα» περιγράφει ιδανικά το σκηνικό. Ο πρωταθλητής Άρης Λεμεσού μπήκε μπροστά στο σκορ, στο 12', με τον Στεπίνσκι. Αλλά ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε 12 λεπτά έκανε την πρώτη ανατροπή.

Καθώς με το πέναλτι του Σατσιά στο 19' και το γκολ του Σαρφό στο 23' προηγήθηκε 2-1. Όμως, μέσα σε τρία λεπτά είχαμε νέα ανατροπή. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τους Στεπίνσκι (27') και Σικόρσκι (30') έκανε το 2-3. Ωστόσο για τους «γαλαζοκίτρινους», η εμφάνιση του Κίνγκσλεϊ Σαρφό ήταν όλα τα… λεφτά. Ισοφάρισε (3-3) στο 34', ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (49') πέτυχε το 4-3!

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Χριστοδούλου, Καρώ (66' Γιαννακού), Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Νταουσβίλι, Σατσιάς (90'+2 Κορομίας), Σαρφό, Ντάλσιο, Ηλία (90' Γεωργίου), Κβιλιτάια.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Μεντιούμπ (46' Πηλέας), Μουσούντα, Ντελμίρο, Καζού, Μπράουν, Σπόλιαριτς (78' Γιαμπλόνσκι), Μονέ-Πακέ (63' Σόκε), Μπαμπίκα (46' Σουμάνσκι), Στεπίνσκι (63' Κακόριν), Σικόρσκι.

Αντίθετα, το τελευταίο ματς της σεζόν για Ακρίτα και Καρμιώτισσα δεν είχε γκολ. «Λευκή» ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Ακρίτας είχε τη μεγάλη ευκαιρία του 57' με τον Λόπες. Το ίδιο και η Καρμιώτισσα στο 87', αλλά ούτε ο Σταύρου κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντένις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Πογκέν (79' Καραγιάννης), Σαραβάνια, Φουριέλ, Κονέ, Άμπραχαμ, Ντούμποφ (46' Λόπες), Κλεμέντε, Γαβριήλ (65' Εράσο), Τόρες (90'+1 Κυριακίδης), Πική (46' Αραούχο).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Χούμποτσαν, Αγγελή, Μαλόνε, Αβραάμ (63' Σελούστκα), Ντούμπια (75' Σταύρου), Ελ Αλουχί (75' Γκαστανιάγα), Γκραντινάρου, Μπεν Σαλάμ (46' Νεοφύτου), Ντούρις, Γκράφενμπερχ (46' Ανδρονίκου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr