Ποδόσφαιρο

Με την.... υπογραφή του Ροντρίγκο [vid]

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 22:55

Ο Βραζιλιάνος με δύο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ σε νίκη 2-1 στη Σεβίλλη, λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Europa League.

Με την.... υπογραφή του Ροντρίγκο [vid]

Αν και το ματς στο «Ramón Sánchez Pizjuán» ξεκίνησε ιδανικά για τη Σεβίλλη, με γκολ πολύ νωρίς, οι «rojiblancos» της Ανδαλουσίας δεν κατάφερε να το κρατήσει. Οι «merengues» το γύρισαν και νίκησαν 2-1. Με τους Σεβιγιάνους να έχουν ήττα λίγες ημέρες πριν τον τελικό του φετινού Europa League όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρόμα.

Η Σεβίλλη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Ράφα Μιρ (1-0). Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Καθώς είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος απείλησε για πρώτη φορά στο 15'. Αλλά στο 29' με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

Δύο ευκαιρίες του Λαμέλα για τη Σεβίλλη δεν είχαν θετικό φινάλε και το ισόπαλο σκορ παρέμεινε. Τελικά στο 69' ο Ροντρίγκο σκόραρε ξανά και πέτυχε το 1-2. Η αναμέτρηση έληξε με τη Σεβίλλη να χάνει τον Ακούνια στο 83' με αποβολή, για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Καμαβινγκά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr