Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ πέταξε στα αστέρια - Ζόρια για τη Ρόμα [vids]

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 23:39

Επικράτησε 3-2 της Αταλάντα και εξασφάλισε την έξοδο στο Champions League. Οι «τζιαλορόσι» θα βρεθούν εκεί μόνο αν κατακτήσουν το Europa League.

Η Ίντερ πέταξε στα αστέρια - Ζόρια για τη Ρόμα [vids]

Το… τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό στη Serie A. Διότι απόψε πολλά κομμάτια του… παζλ στο ιταλικό πρωτάθλημα μπήκαν στη θέση του. Καταρχάς, η Ίντερ με τη νίκη που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα, εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη 4άδα. Επομένως πήρε ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το επόμενο Champions League.

Ήδη έχει ένα ακόμα και η πρωταθλήτρια Νάπολι, ενώ το τρίτο θα πάει στη Λάτσιο. Όσον αφορά στο τέταρτο, μπορεί να το πάρει η Μίλαν αν νικήσει την Κυριακή την Γιουβέντους στο Τορίνο. Αλλά μαθηματικές ελπίδες διατηρούν και οι «μπιανκονέρι», αν πάρουν εκείνοι τη νίκη.

Η Ίντερ έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο ματς, καθώς στο 3' ήταν μπροστά με 2-0. Πήρε τη νίκη με την Αταλάντα και μαζί το εισιτήριο για τα… αστέρια του UEFA Champions League. Αντίθετα, οι «τζιαλορόσι» έμειναν οριστικά εκτός μέσω πρωταθλήματος. Για να βρεθούν στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη πρέπει να κατακτήσουν το Europa League. Επιπλέον, η Τορίνο νίκησε 4-0 στην έδρα της Σπέτσια. Ένα αποτέλεσμα που οδηγεί τους γηπεδούχους ακόμη πιο κοντά στη Serie B.

Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε 3-2

(43' Κάστανος, 57' Καντρέβα, 90'+6 Τρουστ-Εκόνγκ - 25' Ζέγκελαρ, 30' Νεστορόφσκι)

Σπέτσια - Τορίνο 0-4

(24' αυτ. Βισνιέφσκι, 72' Ρίτσι, 76' Ίλιτς, 90'+6 Καραμό)

Φιορεντίνα -Ρόμα

(85' Γιόβιτς, 88' Ικόνε - 11' Ελ Σαράουι)

Ίντερ - Αταλάντα 3-2

(1' Λουκάκου, 3' Μπαρέλα, 77' Λ. Μαρτίνες - 36' Πάσαλιτς, 90'+1 Μουριέλ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr