Ποδόσφαιρο

Πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Κουρμπέλη

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 14:04

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, με την τουρκική Τραμπζονσπόρ να έχει καταθέσει όπως φαίνεται επίσημη πρόταση στον μέσο του «τριφυλλιού».

Πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Κουρμπέλη

Η τουρκική Τραμπζονσπόρ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη είναι η ομάδα απ’ το εξωτερικό που έχει προσεγγίσει εδώ και λίγο καιρό τον Δημήτρη Κουρμπέλη, προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο απ’ τον Παναθηναϊκό την 1η Ιουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά της περσινής πρωταθλήτριας Τουρκίας (που είχε κάνει κίνηση για τον διεθνή Έλληνα μέσο και το περασμένο καλοκαίρι) αφορά τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ (2,7 εκατ. ευρώ στα τρία χρόνια).

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει εδώ και λίγες ημέρες την πρότασή του προς τον Κουρμπέλη, προσφέροντάς του αυξημένες αποδοχές 30% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του, ήτοι από 500.000 ευρώ, σε 650.000 ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Πλέον ο 29χρονος μέσος καλείται να πάρει την τελική απόφασή του μέσα στις επόμενες ώρες και να ζυγίσει τα δεδομένα, μεταφέροντας την τελική επιλογή του σε συνάντηση που αναμένεται να έχει τη Δευτέρα (29/5) με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.