Ποδόσφαιρο

Στην Λιγκ1 μετά από εννιά χρόνια η Καρλάιλ [vid]

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 19:44

Σε έναν δραματικό τελικό στο Wembley η Καρλάιλ λύγισε την Στόκπορτ στα πέναλτι και επέστρεψε στη League One της Αγγλίας.

Στην Λιγκ1 μετά από εννιά χρόνια η Καρλάιλ [vid]

Το Γουέμπλεϊ φιλοξένησε κι άλλο μπαράζ ανόδου μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη-άνοδο στην Premier League της Λούτον στον τελικό των 200 εκατομμυρίων με την Κόβεντρι.

Την Κυριακή (28/5) η Καρλάιλ επικράτησε επίσης στα πέναλτι (5-4, 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) της Στόκπορτ και πανηγύρισε την άνοδό της στην League One της Αγγλίας, την τρίτη κατηγορία δηλαδή, στην οποία θα συμμετάσχει ξανά έπειτα από εννιά χρόνια.

Η Καρλάιλ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Χάσεϊ στο πρώτο μέρος, ενώ η Στόκπορτ ισοφάρισε στο 84' με τον Πάτρικ. Δεν άλλαξε κάτι στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Καρλάιλ ευστόχησαν σε όλα βλέποντας τον γκολκίπερ τους Χόλι να αποκρούει το δεύτερο πέναλτι της Στόκπορτ στην εκτέλεση του Ρίντελ.

Οι πανηγυρισμοί με χιλιάδες φίλους της Καρλάιλ στο γήπεδο ήταν έξαλλοι στο φινάλε για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr