Ποδόσφαιρο

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Γαλατασαράι! [vid]

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 22:21

Το 23ο της πρωτάθλημα κατέκτησε η Γαλατασαράι και μετά από διάλειμμα ενός έτους επιστρέφει στην κορυφή. Επικράτησε με 1-4 της Ανκαραγκουτσού των Κίτσιου και Χατζηγιοβάννη ανοίγοντας την διαφορά στο +5 από την Φενέρμπαχτσε.

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Γαλατασαράι! [vid]

Η Γαλατασαράι επέστρεψε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος και εν δυνάμει μπορεί να αποτελέσει αντίπαλο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μάουρο Ικάρντι και από ένα οι Μπαρίς Γιλμάζ και Σέρτζιο Ολιβέιρα, για την ομάδα της Πόλης, που με 26 νίκες σε 34 παιχνίδια δεν επέτρεψε ποτέ φέτος να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της εντός συνόρων.

Υποβιβάστηκε η Γκιρεσουνσπόρ

Μπακασέτας και Σιώπης έσπρωξαν στον γκρεμό την Γκιρεσούνσπορ! Με τους δύο Έλληνες να ξεκινάνε βασικοί και τον πρώτο να σκοράρει, η Τράμπζονσπορ επικράτησε 4-2 στην έδρα της ομάδας του Ιρφάν Μπουζ, με την αντίπαλο να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -1 από τη σωτηρία.

Πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος ο Μπόζοκ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 30’ και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτιαξε το 2-0 του Μπάρντι. Ο Μπόζοκ ήταν αυτός που έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα στο 59ο λεπτό για να δώσει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 72’ ο Μπακασέτας με πέναλτι έγραψε το 4-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο φινάλε στο τελικό 4-2 με τα τέρματα των Γκεντς (74’), Μπάγιτς (80’).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr