Ποδόσφαιρο

Γκουαρδιόλα: Προπονητής της χρονιάς στην Premier League για τέταρτη φορά!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 12:03

Το πέμπτο πρωτάθλημα σε μια επταετία στο Νησί συνοδεύθηκε κι από το τέταρτο βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος άφησε πίσω του τους Έμερι, Αρτέτα, Ντε Τζέρμπι, Χάου και Σίλβα.

Γκουαρδιόλα: Προπονητής της χρονιάς στην Premier League για τέταρτη φορά!

Το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς στη φετινή Premier League κατέληξε στον πρωταθλητή. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε το πέμπτο του πρωτάθλημα σε μια επταετία στην άκρη του πάγκου της Μάντσεστερ Σίτι και η πορεία των Σίτιζενς που συνδυάστηκε με τον τίτλο τού χάρισε το τέταρτο ανάλογο βραβείο της τροπαιοθήκης.

Ο Καταλανός επικράτησε στην ψηφοφορία του πάνελ της διοργανώτριας αρχής απέναντι σε προπονητές όπως ο Μίκελ Αρτέτα που άγγιξε τον τίτλο με την Άρσεναλ, ο Ουνάι Έμερι που έβγαλε την Άστον Βίλα στην Ευρώπη από εκεί που όδευε για υποβιβασμό, ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της θεαματικής και επίσης «Ευρωπαίας» Μπράιτον αλλά και ο Έντι Χάου που επανέφερε τη Νιούκαστλ στους ομίλους του Champions League μετά από 21 χρόνια. Υποψήφιος ήταν και ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, για την υπερβατική πορεία της Φούλαμ η οποία εξασφάλισε από πολύ νωρίς την παραμονή της.

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Η τέταρτη κατάκτηση του Γκουαρδιόλα τον φέρνει πλέον μόνο του στη 2η θέση της all-time λίστας στην Premier League, πίσω μόνο από τον θρυλικό Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος μετρά τα τριπλάσια βραβεία (12), καθιστώντας μάλλον άπιαστη την επίδοσή του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr