Ποδόσφαιρο

Η Μπενφίκα προσπαθεί για τη μεγάλη επιστροφή του Di Maria!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 12:10

Το συμβόλαιο του Άνχελ Ντι Μαρία με τη Γιουβέντους λήγει τον Ιούνιο και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μπενφίκα αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να κάνει την κίνησή της.

Η Μπενφίκα προσπαθεί για τη μεγάλη επιστροφή του Di Maria!

Η Μπενφίκα ήταν η ομάδα που έφερε τον Άνχελ Ντι Μαρία από την Αργεντινή στην Ευρώπη. Ο 35χρονος εξτρέμ ανδρώθηκε στους αετούς της Λισαβόνας πριν ανοίξει τα φτερά του ακόμη περισσότερο και ακολουθήσει μία μεγάλη καριέρα σε Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί και εσχάτως Γιουβέντους.

Η επιστροφή του στο Ντα Λουζ είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτή. Τον Ιούνιο το συμβόλαιο του Ντι Μαρία με τους μπιανκονέρι λήγει και συμφωνία για επέκταση δεν υπάρχει.

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπενφίκα θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό ως ελεύθερο και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κάνει την κίνησή της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr