Ποδόσφαιρο

Φιέστα με «λευκή» ισοπαλία στις Σέρρες [vids]

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 22:18

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ Β', αλλά γιόρτασε την επάνοδο του στη Super League 1 μετά από 12 χρόνια.

Φιέστα με «λευκή» ισοπαλία στις Σέρρες [vids]

Το αποψινό ματς στις Σέρρες είχε εορταστικό χαρακτήρα. Καθώς ο Πανσερραϊκός γιόρτασε την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, μαζί με τον τίτλο του πρωταθλητή στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β', Ωστόσο το ματς έληξε ισόπαλο 0-0. Όμως δεν πτόησε τους περισσότερους από 6.000 φίλους της ομάδας που ήταν στο γήπεδο. Επιπλέον, σηματοδότησε και το φινάλε του Τάσου Παπάζογλου από την ενεργό δράση.

Αν και το ματς είχε εορταστικό χαρακτήρα, οπότε θα περίμενε κανείς οι δύο ομάδες να παίξουν πιο ελεύθερα, αυτό δεν συνέβη. Ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στους Σερραίους και τη β' ομάδα του ΠΑΟΚ, με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Ένα σουτ του Στίνα στο 37' και ένα ακόμα του Δαρέλα στο 38' ήταν οι τελικές στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Στίνα είχε δύο ακόμα καλές στιγμές. Ένα σουτ στο 48' και μια κεφαλιά στο 58'. Ειδικότερα στη δεύτερη επενέβη ο Μοναστηρλής! Μεγάλη ευκαιρία είχε ο ΠΑΟΚ Β' στο 63', όμως ο Κατσίκας είπε… όχι στο Γκορντετζιάνι, με τον τελευταίο να απειλεί από θέση τετ-α-τετ. Ακόμα στις καθυστερήσεις, η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά άγγιξε το γκολ. Αλλά στο 90'+3 ο Σπυράκος σημάδεψε το δοκάρι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr