Ποδόσφαιρο

Η αποστολή των Ιρλανδών για τα ματς του Ιουνίου

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 20:03

Ο Στίβεν Κένιν κάλεσε 25 παίκτες για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (εκτός, 16/6) και το Γιβραλτάρ (εντός, 19/6), αντίστοιχα.

Η αποστολή των Ιρλανδών για τα ματς του Ιουνίου

Αντίστροφη μέτρηση για τα ματς των εθνικών ομάδων τον Ιούνιο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Μεταξύ των αντιπάλων της Ελλάδας, στον όμιλο, είναι και η Ιρλανδία. Η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής μας, στο ματς της 16ης Ιουνίου στην OPAP Arena.

Έτσι, ο Στίβεν Κένι σήμερα ανακοίνωσε την αποστολή για τα δύο ματς, αφού ακολουθεί μετά από αυτό με την ελληνική εθνική, το αντίστοιχο εντός έδρας με το Γιβραλτάρ. Ο Στίβεν Κένι, λοιπόν, συμπεριέλαβε 25 παίκτες στην αποστολή. Εκτός πλάνων του είναι ο 26χρονος επιθετικός Τσεντόζιε Ογκμπένε, της Ρόδεραμ. Αναλυτικά, η αποστολή:

  • Τερματοφύλακες: Γκέιβιν Μπαζούνου, Κάομιν Κέλεχερ, Μαρκ Τρέιβερς.
  • Αμυντικοί: Ματ Ντόχερτι, Μαρκ Σάικς, Κάλουμ Ο' Ντάουντα, Τζέιμς ΜακΚλιν, Νέιθαν Κόλινς, Τζον Έγκαν, Ντάρα Ο'Σι, Ντάραγκ Λένιχαν, Λίαμ Σκέιλς.
  • Μέσοι: Τζος Κάλεν, Τζέισον Μολούμπι, Τζεφ Χέντρικ, Άλαν Μπράουν, Γουίλ Σμόλμπον, Τζέισον Νάιτ, Τζέιμι ΜακΓκραθ, Τζακ Τέιλορ.
  • Επιθετικοί: Άνταμ Άιντα, Μάικλ Ομπαφέμι, Έβαν Φέργκιουσον, Τρόι Πάροτ, Μάικι Τζόνστον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr