Ποδόσφαιρο

Συμφωνία Παναιτωλικού και Σούρερ

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 20:58

Ο Αργεντινός προπονητής, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου.

Συμφωνία Παναιτωλικού και Σούρερ

Μετά από δύο χρόνια στον πάγκο του Παναιτωλικού, δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου. Έτσι, στην ομάδα του Αγρινίου ήταν σε αναζήτηση του διαδόχου του. Ειδικότερα, το ψάξιμο απέδωσε. Με την ομάδα από την Αιτωλοακαρνανία να συμφωνεί με τον Αργεντινό, Γκάμπριελ Σούρερ.

Έναν προπονητή που γνωρίζει από Ελλάδα. Όχι γιατί έχει κοουτσάρει ελληνική ομάδα, αλλά διότι αγωνίστηκε σε ελληνική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, τη διετία 2004-06 ήταν παίκτες του Ολυμπιακού. Οι επαφές που έκαναν τα «καναρίνια» με τον 51χρονο είχαν αίσια έκβαση. Έτσι έδωσαν τα χέρια και αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί το deal.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Γκάμπριελ Σούρερ φόρεσε τη φανέλα των Λανούς, Ράσινγκ Σανταντέρ, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ολυμπιακού και Μάλαγας. Από το 2009 έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή του με την προπονητική. Ξεκίνησε από την Λανούς και στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Κρουσέρο, Χιμνάσια, Σαρμιέντο, Ντεπορτίβο Κουένκα, Ιντεπετιέντε του Εκουαδόρ, Αούκας, Μπλούμινγκ, Μίτρε και Τρίσταν Σουάρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr