Ποδόσφαιρο

Ανατροπή δεδομένων με τον Μπενζεμά: Μένει στη Ρεάλ!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 22:59

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, ο Γάλλος φορ απάντησε αρνητικά στην Αλ Ιτιχάντ και θα παραμείνει στους Μαδριλένους.

Ανατροπή δεδομένων με τον Μπενζεμά: Μένει στη Ρεάλ!

Νέα τροπή στην υπόθεση Μπενζεμά! Εκεί που όλα συνηγορούσαν στο γεγονός πώς ο Γάλλος σέντερ φορ θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ, αυτό δεν θα συμβεί. Διότι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca» αναφέρει πώς ο 35χρονος επιθετικός δεν είπε τελικά το ναι στα… πετροδόλαρα των Αράβων. Αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλον έναν χρόνο με τη φανέλα των «merengues».

Όλη την ημέρα υπήρχαν δημοσιεύματα με αντικείμενο συζήτησης τα χρήματα που θα πάρει ο Καρίμ Μπενζεμά. Με την Αλ Ιτιχάντ να προσφέρει 400 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Όμως, τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Εκεί που όλα έδειχναν πώς ο Μπενζεμά αφήνει την Ρεάλ, ξαφνικά αυτό άλλαξε. Με την έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Marca» να αναφέρει πώς τελικά θα παραμείνει εκεί.

Αν και είχε ενημερώσει τον Κάρλο Αντσελότι για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «blancos», αποφάσισε να παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα. Με τον ίδιο να σχολιάζει στην εκδήλωση της βράβευσης του από τη Marca πώς «Λένε πολλά στο διαδίκτυο, μην πιστεύετε ό,τι γράφεται. Η πραγματικότητα δεν είναι στο διαδίκτυο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr