Ποδόσφαιρο

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 10:11

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών και το www.tostoixima.gr μπαίνει στο… κλίμα μεταφέροντας τα πρώτα στατιστικά μαζί με μια μοναδική προσφορά*.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Το Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη είναι ο χώρος διεξαγωγής του τελικού του UEFA Champions League του 2023, όπου η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το τρόπαιο για πρώτη φορά απέναντι στην τρεις φορές νικήτρια Ίντερ.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Αν και αυτός είναι μόνο ο δεύτερος τελικός Ευρωπαϊκού Κυπέλλου για τη Σίτι, είναι ο δεύτερος σε τρεις σεζόν έχοντας ηττηθεί 1-0 από την Τσέλσι στο Πόρτο το 2021. Η Ίντερ φτάνει στον τελικό για πρώτη φορά από τότε που κατέκτησε το τρίτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Μαδρίτη το 2010. Αυτή είναι η έκτη παρουσία των “νερατζούρι” σε ευρωπαϊκό τελικό και δεύτερη στο UEFA Champions League.

Η πρωταθλήτρια της Premier League Σίτι είναι αήττητη στο φετινό UEFA Champions League, κερδίζοντας επτά από τις 12 αναμετρήσεις της στο δρόμο προς την Κωνσταντινούπολη και αποκλείοντας την Μπάγερν Μονάχου και την κάτοχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να γίνει η 15η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο χωρίς ήττα και η όγδοη στην εποχή του UEFA Champions League.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η Ίντερ, η νικήτρια του Coppa Italia 2022/23, έχει υποστεί δύο ήττες στο δρόμο της προς αυτόν τον τελικό, τόσο από την Μπάγερν στην αρχή όσο και στο τέλος της φάσης των ομίλων. Έχουν κερδίσει τέσσερα από τα έξι νοκ άουτ παιχνίδια τους, διατηρώντας σε πέντε ανέπαφη εστία.

Οι αγγλικές ομάδες έχουν 14 κατακτήσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση σε 25 τελικούς. Στην εποχή του UEFA Champions League είναι έξι νίκες και εννέα ήττες. Αυτός είναι ο πέμπτος από τους έξι τελευταίους τελικούς του UEFA Champions League που περιλαμβάνει εκπροσώπηση της Premier League.

Οι ιταλικοί σύλλογοι έχουν θριαμβεύσει σε 12 τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, χάνοντας σε 16. Στην εποχή του UEFA Champions League το ρεκόρ τους είναι πέντε νίκες και οκτώ ήττες.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και www.tostoixima.gr

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info.oroi

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr