Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 09:06

Ένα... ιστορικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο «Wembley» σήμερα (17:00) καθώς Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρονται για πολλά στοιχήματα καθώς κοντράρονται στον τελικό του FA Cup για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού.

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Οι δύο ομάδες κυνηγούν τη δόξα. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και πέραν του FA Cup θα διεκδικήσει και το UEFA Champions League. Το σημερινό της στοίχημα είναι το Κύπελλο Αγγλίας στο ποδόσφαιρο. Η νίκη της σήμερα προσφέρεται στο 1,49** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την κατάκτηση του EFL Cup, θέλει να προσθέσει και το Κύπελλο Αγγλίας στο παλμαρέ της. Το να επικρατήσει εκείνη, δίνεται στο 6,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ «ΜΑΧΗ»

Η Μάντσεστερ Σίτι χρησιμοποίησε τα τρία τελευταία παιχνίδια της Premier League για να διατηρήσει σε φόρμα τους παίκτες της, ενώ περίμενε άλλους να επιστρέψουν από τραυματισμούς ή να ξεπεράσουν ενοχλήσεις. Πλέον, ο προπονητής Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του.

Κι ενώ το περιβάλλον της Σίτι θυμάται ακόμη τη νίκη με 6-3 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη σεζόν, όπου ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Φιλ Φόντεν σημείωσαν χατ-τρικ έκαστος, ο Καταλανός τεχνικός και οι παίκτες του δεν έχουν ξεχάσει την ήττα με 2-1 (και ανατροπή) που υπέστησαν στο δεύτερο μεταξύ τους ματς.

Πάντως τα βλέμματα, θα παραμείνουν στραμμένα στον Έρλινγκ Χάαλαντ, που έχει σημειώσει 52 γκολ στην τρέχουσα σεζόν. Το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς που έδωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στην τρέχουσα σεζόν. Βγάζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, πέραν του τυπικά μεγάλου κινήτρου που δημιουργεί ένα ντέρμπι, οι δικοί της παίκτες έχουν έξτρα... ώθηση από τους οπαδούς. Θέλουν πολύ να χαλάσουν την ευκαιρία της Σίτι να κατακτήσει το treble και να παραμείνει η Γιουνάιτεντ ως η μοναδική ομάδα στην Αγγλία που το έχει πετύχει (1999).

Σχεδόν πλήρες το συγκρότημα του Έρικ τεν Χαχ, θα παρατάξει πολύ δυνατή 11άδα με στόχο το δεύτερο τρόπαιο στην τρέχουσα σεζόν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr